- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Која то појачања Партизан „крије“?

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2024
Пратите нас
Кошаркашки клуб Партизан овог лета прави потпуно реновирање, из тима ће отићи вероватно сви осим Балше Копривице, а нових појачања - нема. Барем званично.
Став клуба је да не објављује појачања све до почетка припрема, те да црно-бели желе да то ураде са стилом и на другачији начин.
До сада је пракса била да клуб озваничава једно по једно појачање, Партизан је то и кренуо да ради са Ифеом Лундбергом, Вањом Маринковићем и Френком Ниликином, а онда - стао.
После њих - тајац.
Много је спекулација око тога ко ће носити дрес Партизана следеће сезоне, а за сада се као најреалнији кандидати, поред ове тројице сигурних, наводе: Карлик Џонс (плејмејкер), Аријан Лакић (плејмејкер/бек), Стерлинг Браун (бек), Ајзеа Мајк (крило), Исак Бонга (крило), Марио Накић (крило), Тајрик Џонс (центар) и Брендон Дејвис (центар).
Као што рекосмо, бројне су спекулације када је Партизан у питању, последње име које се повезивало са црно-белима је Чима Монеке, али се кошаркаш Басконије сам јавио и демантовао гласине поруком да остаје у свом клубу и да се радује сарадњи са Паблом Ласом.
Такође, навијачи Партизана ће морати да сачекају ситуацију око Карлика Џонса, односно да ли ће овај плејмејкер добити понуду из НБА.
Спекулација ће још бити, јер Партизан и са овим играчима није затворио тим за наредну сезону, а докле год појачања не буду озваничена дешаваће се различите информације, полуинформације и дезинформације.
Париз, Француска - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2024
СПОРТ
Нови скандал у Паризу – спортистима дали мале кревете /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала