- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

На Балкан стиже Американац прекаљен на кијевском Мајдану | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Лола Ђорђевићилустрација
илустрација - Sputnik Србија, 1920, 25.07.2024
Пратите нас
Бурно је у Скупштини Србије где је у току расправа о 60 законских предлога међу којима је и Декларација о заједничкој будућности српског народа. Приштина је бесна због одлуке Европске уније да укине визе Србима са Косова коју сматра неправедном.
Европска комисија уместо честитке шаље упозорење реконструисаној Влади Црне Горе у коју су први пут ушли представници српских странака. Око Србије се дотле и даље плету шпијунске игре о чему сведочи хапшење тројице инжењера у Крушику који су одавали војне тајне страним актерима.
Уместо Габријела Ескобара балкански правац у Стејт департменту преузео је Александар Касаноф, кадар прекаљен на кијевском Мајдану.
На све то кључа амерички котао где је у демократском табору штафету председничке трке од Џозефа Бајдена преузела Камала Харис. Врело је и у Кијеву чији је режим преко ноћи направио тотални заокрет и сад би да преговара с Русијом.
Ове и друге актуелне теме из протекле седмице у емисији „Од четвртка до четвртка“ коментарише политички консултант Владимир Добросављевић.
На Балкан стиже Американац прекаљен на кијевском Мајдану | Од четвртка до четвртка

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 20.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала