- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокићев брат поново у проблемима /видео/

© Фото : Скриншот / Јутјуб / NBA EuropeСтрахиња и Немања Јокић
Страхиња и Немања Јокић - Sputnik Србија, 1920, 25.07.2024
Пратите нас
Страхиња Јокић, брат српског кошаркаша Николе Јокића, ухапшен је и оптужен због ударања човека у лице на утакмици плеј-офа између Денвера и Лејкерса.
Њега су ухватиле камере у тренутку када је ударио песницом човека, оптужен је за напад трећег степена, прекршај, и појавио се у Окружном суду у Денверу у уторак, према записима до којих је дошао Денвер Пост.
Током меча је прво дошло до вербалног сукоба навијача са Страхињом и Немањом, Николином браћом, пре него што је Страхиња физички насрнуо на навијача.
Када је разговарао са полицајцима неколико дана после инцидента, нападнути човек је наводно имао посекотине и модрице испод левог ока. Тврдио је да ни на који начин није изазвао Јокиће и да је зарадио и потрес мозга.
У првом тренутку није хтео да подигне оптужницу „због страха за безбедност своје породице“, али је у мају променио мишљење и одлучио да тужи Јокића.
Страхиња је у своју одбрану рекао да је „бранио старијег човека, кога дуго зна од напада човека кога је ударио“. Ново рочиште је заказано за 21. август
Јокић старији је већ имао проблема са законом у Америци, јер је 2019. године оптужен да је ударио жену.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала