Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучевић се огласио о новим претњама Вучићу: Врхунац политичког лудила опозиције

© Sputnik / Лола ЂорђевићПредседник Владе Милош Вучевић
Председник Владе Милош Вучевић - Sputnik Србија, 1920, 25.07.2024
Пратите нас
Премијер Србије Милош Вучевић оценио је да су најновије претње које су упућене председникудржаве Александру Вучићу врхунац политичког лудила, како је навео, болесне и агресивне опозиције.
"Отворено, прикривено, између редова, како год да шаљу поруке мржње покушавајући да ослабе или ућуткају најјачег и најгласнијег борца за Србију и све њене грађане, нашег председника Александра Вучића, ово што се дешава је врхунац политичког лудила болесне и агресивне опозиције", навео је Вучевић на друштвеним мрежама.
Како је додао, свакодневни оркестрирани напади заслужују сваку осуду друштва, уместо ћутања или игнорисања.
"Мржња је болест. За то што сте пропали као политичари, сами сте криви, господо из опозиције. Одавно сте показали своје право лице, и не можете народ да преварите. Исти тај народ који безусловно верује свом председнику Вучићу јер је толико пута до сада доказао да се бори за њега, и да ниже успехе. За разлику од вас који покушавате да створите слику да у Србији влада болесна мржња, у чему никада нећете успети јер сте минирна групица, ми нудимо саборност и слогу пред изазовима који нас очекују, нудимо решења и пројекте за будућност Србије", навео је Вучевић у објави.
На мрежи Икс, Вучићу је раније данас упућена претња смрћу, а недуго затим Више јавно тужилаштво је наложило идентификацију особе која је то објавила.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала