- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда довела велико појачање – за Лигу шампиона!

© Фото : NIKOLA MITICФелисио Милсон
Фелисио Милсон - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2024
Пратите нас
Фелисио Милсон, репрезентативац Анголе, постао је ново појачање Црвене звезде.
Од крилног нападача из Анголе Фелисиа Милсона у Црвеној звезди очекује се много, а уговор је потписан на четири године.
„За сада имам утисак да је све како треба, лепо сам дочекан, узбуђен сам и једва чекам да све почне. Добио сам доста порука од Звездиних навијача. Заиста ми се свиђа стадион. Најважније ми је да помогнем тиму, али увек сам срећан када на терену могу да дриблам и играм један на један, то ме испуњава. Радићу како бих помогао екипи што више могу. Гледао сам доста Звездиних утакмица, али је вечити дерби посебан“, рекао је Милсон.
Митар Мркела, спортски директор црвено-белих, објаснио је каква су очекивања од репрезентативца Анголе.
„Веома сам задовољан што смо потписали играча који нам долази из Макаби Тел Авива - Милсона. Пратили смо га дуго, читаву прошлу сезону. Одиграо је на високом нивоу, постигао седам голова и забележио 13 асистенција. Био је један од најбољих играча, како Макабија, тако и целе израелске лиге. То је играч ког смо тражили, профил фудбалера који ће много значити нашој екипи. Верујем да ће се у Црвеној звезди добро снаћи и одиграти и боље од онога што је приказао у Макабију“, истакао је Мркела.
Објаснио је потом и шта су црвено-бели видели у Милсону.
„Тражили смо брзог играча, фудбалера који може да нападне простор, Милсон је такав играч. Сналази се добро и на малом простору, а има одличну брзину, која ће допринети “убојитости“ нашег тима“, нагласио је Мркела.
Кључни разлог доласка Анголца је Лига шампиона.
„Доведен је управо због тога и због домаћег првенства и Европе, играч је који може и на једном и на другом плану да нам донесе додатни квалитет“, закључио је Мркела.
Милсон је рођен 1999. године, а каријеру је градио у Португалији, Русији и Турској, да би потом отишао у Макаби Тел Авив где се највише и истакао. За тај клуб одиграо је 27 утакмица на којима је постигао седам голова. Био је један од најбољих играча у првенству Израела.
Маја Огњеновић - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2024
СПОРТ
Маја Огњеновић за Спутњик: Моје последње такмичење у дресу Србије – сан је да буде злато
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала