- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Прва медаља за Србију!

© Sputnik / Лола ЂорђевићДамир Микец
Дамир Микец  - Sputnik Србија, 1920, 29.07.2024
Пратите нас
Српски стрелци Дамир Микец и Зорана Аруновић „упуцали“ су прву медаљу за Србију у миксу дублу у стрељаштву. У уторак ће се против Турака од 9 часова и 30 минута борити за злато.
Када је у питању борба за бронзу, ту ће снаге одмерити Индија и Јужна Кореја.
Минимум сребрну медаљу освојили су Зорана Аруновић и Дамир Микец! Пропозиције такмичења су такве да прве две од 17 репрезентација у квалификацијама имају обезбеђену медаљу, а наши стрелци завршили су као други, одмах иза фантастичних Турака који су изједначили рекорд на актуелном турниру.
Осмо, па друго место!
Фантастичним хицима у трећој серији Зорана Аруновић и Дамир Микец успели су да се пробију на друго место у квалификацијама, након што су претходно после прве серије били осми од укупно 17 репрезентација, а само четири најбоље избориле су место у финалу.
Зорана Аруновић била је фантастична у последњој серији, Микец је приликом претпоследњег метка изгубио фокус, јер да није Србија би завршила као прва.
Свакако фантастичан и велики успех за наше стрелце, који су обезбедили Србију прву медаљу, а да ли ће бити златна или сребрна знаћемо већ у уторак око 10 часова.
Браво за Дамира и Зорану!
Одбојкашице Србије - Sputnik Србија, 1920, 29.07.2024
СПОРТ
Максималне одбојкашице, Новак „преслишао“ Надала – Зорана и Дамир „капарисали“ медаљу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала