- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Милионска понуда из Саудијске Арабије за бившег капитена Србије

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалер Душан Тадић
Фудбалер Душан Тадић - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2024
Пратите нас
Душан Тадић, рекордер и бивши капитен фудбалске репрезентације Србије, могао би после свега годину дана непланирано да напусти Фенербахче, а „кривац“ је Ал Квадисија, клуб из Саудијске Арабије који нуди милионе за потпис искусног креативца.
Тадић је до сада одиграо 57 утакмица у свим такмичењима за клуб из Истанбула, који је недавно преузео Жозе Мурињо, постигао је 16 голова и у 17 наврата је асистирао, али би могао да промени средину.
Наиме, према писању турских медија, Ал Квадисија послала је понуду Фенербахчеу „тешку“ шест милиона евра у замену за слободу бившег капитена Орлова, који би сасвим сигурно добио озбиљну плату, знајући какве су могућности клубова из Саудијске Арабије.
За све се питају Фенербахче, Жозе Мурињо и Душан Тадић, па ће наредни дани дати одговор на питање, да ли ће 36-годишњи офанзивни везиста напустити Турску и опробати се на Блиском истоку.
На челу Ал Квадисије налази се легенда Реал Мадрид Мићел.
Тадић је тренутно фокусиран на обавезе са Фенербахчеом у квалификацијама за Лигу шампиона, где их очекује реванш меч другог кола са швајцарским Луганом. У првом сусрету резултат је био 4:3 за турског представника.
Немања Стевановић и Александар Драговић - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2024
СПОРТ
Крај! Драговић се вратио тамо где је све почело
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала