Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Хвала на принципијелном ставу о непризнавању тзв. Косова“: Вулин се састао са председником Ирана

© VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆПотпредседник Владе Србије Александар Вулин састао се са председником Исламске Републике Иран Масудом Пезешкијаном
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин састао се са председником Исламске Републике Иран Масудом Пезешкијаном  - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2024
Пратите нас
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин састао се са председником Исламске Републике Иран Масудом Пезешкијаном са којим је разговарао о односима две земље и наставку сарадње, као и о принципијелном ставу Ирана када је у питању непризнавање независности тзв. Косова.
Вулин је, као изасланик председника Србије Александра Вучића, пренео поздраве српског председника иранском колеги и пожелео му успех у вршењу, како је навео, одговорне дужности.
Саговорници су истакли да односи Србије и Ирана почивају на узајамном поштовању и разумевању, као и да постоје могућности за развој сарадње у бројним областима.
Вулин је рекао да две земље везује искрено пријатељство и захвалио на принципијелном ставу Техерана о непризнавању такозваног Косова.
Иначе, Вулин је током јучерашњег дана присуствовао инаугурацији председника Ирана Масуда Пезешкијана.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала