- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Медведев елиминисан – Алкарас прејак за Сафијулина

© AP Photo / Jean-Francois BadiasДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2024
Пратите нас
Данил Медведев, руски тенисер, елиминисан је у осмини финала актуелног турнира од Канађанина Феликса Оже Алијасима резултатом 6:3, 7:6. Пораз је претрепео и Роман Сафијулин од Карлоса Алкараса, шпанског тенисера, резултатом 6:4, 6:2.
Не воли Данил Медведев много шљаку, противници то врло добро знају и труде се да искористе. Овога пута то је учинио Феликс Оже Алијасим.
Руски тенисер у првом сету није имао ниједну брејк лопту, а противник је једну пропустио док је другу искористио и тако преломио тај сет.
У другом се водила далеко већа битка. Медведев је спасао две брејк лопте, али поново није имао прилику да угрози сервис Канађанина. То је довело до тај-брејка у ком је Феликс био бољи.
Канадски тенисер у четвртфиналу ће играти против победника меча Руд-Серундоло.
Иако је лоше ушао у меч и рано допустио два брејка, Роман Сафијулин успео је да једном одузме сервис гем Алкарасу и мало побошља игру у односу на прва три гема.
Међутим, то је било све што је успео да прикаже Роман који је углавном морао да се брани од фуриозних форхенда младог Шпанца.
У другом сету још је убедљивији био Алкарас што је Русу правило још веће проблеме. Поново је рано допустио брејк, док са друге стране овога пута није имао ниједну прилику да се врати.
У четвртфиналу шпански тенисер играће против Американца Томија Пола.
Наталија Шадрина - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2024
СПОРТ
Нови скандал на штету Србије: „Не могу да схватим!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала