- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Ко се то на Западу игра ватром | Од четвртка до четвртка

© AP Photo / Andrew HarnikПредседнички хеликоптер полеће са јужног травњака испред Беле куће
Председнички хеликоптер полеће са јужног травњака испред Беле куће - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2024
Пратите нас
Не престају искушења за Србију: док из региона, посебно из Сарајева, и даље сеју мржњу против Београда, Унеско продужава статус угрожене светске баштине за српске манастире и цркве на КиМ, а у Скупштини је завршена маратонска расправа, највише о литијуму.
Авет трећег светског рата опет се надвила над Блиски исток након што је у Ирану убијен лидер Хамаса Исмаил Ханије. Венецуела је на мети покушаја обојене револуције јер се некима на Западу не свиђају резултати председничких избора у тој земљи. Русија је демонстрирала моћ своје флоте а њен лидер послао још једно упозорење Американцима зашто им не саветује да се играју ватром и распоређују своје томахавке тамо где им место није. А ватру полемика, али и осуда дотле је већ запалила контроверзна церемонија отварања Олимпијских игара.
О овим и другим важним догађајима из протекле седмице у емисији Од четвртка до четвртка говори социолог професор Слободан Рељић.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 20.00.
Ко се то на Западу игра ватром | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала