- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шта се деси, кад се голман прави паметан? /видео/

© AP Photo / Eric ThayerАндре Онана
Андре Онана - Sputnik Србија, 1920, 06.08.2024
Пратите нас
У последње време све чешће се може видети како врхунски голмани „играју игрице“ са извођачима пенала, али на крају испадну смешни... Такав је својевремено био случај са Едерсоном из Манчестер ситија и недавно са Онаном из Јунајтеда...
Управо је последњепоменути Андре Онана, скупо плаћено појачање „црвених ђавола“, који до сада апсолутно није оправдао уложени новац, у два наврата капитулирао пред играчима Арсенала у пријатељском мечу, током пенал-лутрије.
Контроверзни Камерунац који је прерано завршио репрезентативну каријеру, јер се сукобио са селектором Ригобертом Сонгом и то пред меч са Србијом на Мундијалу у Катару 2023. године, чак двапут је сигнализирао играчима Арсенала где да му шутирају, и оба пута је промашио страну.
Прво је покушао да утиче на Португалца Фабија Вијеру, који није насео. Онана је попут саобраћајца показивао да му Португалац шутира у његову леву страну, а Вијера је послао лопту у десну и рутински погодио.
Уследила је нова тура менталног надмудривања са бразилским штопером Габријелом, и поново идентичан сценарио. Показао му је страну, бацио се у њу, а лопта завршила у супротном углу.
Изгледа да је Андре Онана то видео од колеге из редова градског ривала – Манчестер ситија, Бразилца Едерсона, који је исто против Арсенала изводио својеврсне керефеке на гол линији, а Сака га „послао по бурек“.
Општи је закључак шта се деси кад се голман прави паметан...
Стадион Партизана у сумрак - Sputnik Србија, 1920, 06.08.2024
СПОРТ
Јавни сервис неће преносити Партизан?!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала