- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Још један „српски Орао“ одлетео на Блиски исток

© AP Photo / Antonio CalanniПредраг Рајковић
Предраг Рајковић - Sputnik Србија, 1920, 06.08.2024
Пратите нас
Оно што се данима најављивало, коначно је добио и званичну потврду! Репрезентативни чувар мреже Предраг Рајковић каријеру наставља у Саудијској Арабији. Златни Орлићи и актуелни кец Србије потписао је уговор са Ал Итихадом.
Према информацијама које су доступне и актуелне у медијима, за три, плус једну годину, Предраг Рајковић би требало да инкасира вртоглавих 30 милиона евра, па никога не би смело и требало да чуди што га је Мајорка пустила, и што је он кренуо стопама репрезентативних саиграча Александра Митровића и Сергеја Милинковић-Савића.
Рајковић који је бранио гол Србије на Европском првенству у Немачкој и који је уз Страхињу Павловића био једна од ретких светлих тачака Пиксијевих атериралих Орлова, играће у Ал Итихаду са Каримом Бенземом и Нголоом Кантеом.
Момак рођен у Неготину, који је фудбалски проходао у Јагодини, а касније је преко Црвене звезде и репрезентације обезбедио себи излазак на европску позорницу, овог октобра пуни 29 година.
Подсетимо, Ал Итихад је као првог пика изабрао Бразилца Едерсона из Манчестер ситија, али је на крају он остао у Енглеској, док је Рајковић стигао у Саудијску Арабију и већ за пријатељски меч са Миланом ће се наћи у протоколу.
Рајковић је на крајње интересантан начин представљен у новом клубу у видео-клипу који је лансиран на друштвеним мрежама. Српски ратник појачао је Тигрове, а у први план истакнуте су његове одбране.
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 06.08.2024
СПОРТ
Станковић слави – Бабић асистент у убедљивој победи Московљана /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала