- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Не може Лалатовић без Србије – а не може ни Србија без Лалатовића

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаНенад Лалатовић
Ненад Лалатовић - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2024
Пратите нас
Фудбалски тренер Ненад Лалатовић вратио се у српски фудбал и преузео Младост из Лучана после само четири месеца без посла, односно одласка из суботичког Спартака.
Суперлигашка сезона се поштено није ни закотрљала, а Дејан Јоксимовић је већ смењен и уместо њега је постављен Лалатовић.
Брзо се договорио са Ненадом Миловановићем, газдом Лучанаца, и већ је стигао на клупу Младости.
„Имао сам још две понуде пре почетка сезоне, али нисам их прихватио. У питању су домаћи суперлигаши. Не бих их именовао због њихових тренера. Нисам желео било шта да радим. Нешко ми је сада позвао и договорили смо се за пет минута. Ово је трећи пут покушај да успоставимо сарадњу и тек сада смо се договорили. Знам овај тим, већину играча познајем. Да је нешто лако, сигурно не би припало мени“, рекао је Лалатовић.
Биће то 12. суперлигашки клуб за Лалатовића после Напретка, Црвене звезде, чачанског Борца, Војводине, Чукаричког, нишког и крагујевачког Радничког, Младости ГАТ и Спартака.
Поред тога је из нижег ранга водио Вождовац, новосадски Пролетер и Срем из Сремске Митровице, а у иностранству је радио у Украјини (Зорија) и Саудијској Арабији (Ал Батин).
На реду је сада клуб из Драгачева који има само четири бода из исто толико рунди домаћег такмичења.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала