- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић и Алкарас играју са легендама

© AP Photo / Kirsty WigglesworthНовак Ђоковић Карлос Алкарас Вимблдон финале
Новак Ђоковић Карлос Алкарас Вимблдон финале - Sputnik Србија, 1920, 16.08.2024
Пратите нас
Нови сусрет Новака Ђоковића и Карлоса Алкараса очекује се да се догоди већ на УС Опену, али српски ас и шпански тенисер играће један против другог пре последњег Грен слема у сезони и то у дублу.
Ривалство Новака Ђоковића и Карлоса Алкараса из меч у меч све више добија на значају и зато публика жели чешће да их гледа на терену.
Организатори УС Опена потрудили су се да пред почетак турнира организују сусрет тренутно другог и трећег тенисера света, а тај меч одиграће се 21. августа и биће потпуно несвакидашњи.
Новак ће у егзибиционом мечу играти са Џоном Мекинроом док ће са друге стране са Карлосом играти Андре Агаси.
„Тог 21. августа ће се на терену наћи звезде УС Опена. Биће то шампиони из прошлости и шампиони данашњице. Ово је догађај који не би смели да пропустите. Само да вам кажем зашто. Имаћемо мушки дубл. Карлос Алкарас ће играти са Андреом Агасијем, док ће Новак Ђоковић играти са Џонијем Мекинроом. Могу да вам кажем да су обојица прихватила да играју чим сам им рекла ‘Да ли бисте хтели да играте?’. Узбуђени су што ће играти на ‘Артур Ешу’ са Агасијем и Мекинроом“, објавила је Стејси Аластер, директорка турнира.
УС Опен је на програму од 26. августа до осмог септембра, а титулу брани Новак Ђоковић који је прошле године у финалу био бољи од Данила Медведева.
Српски ас ће се у Америци борити за прву титулу ове сезоне, али на турнир иде растерећен јер је освојио златну медаљу на недавно завршеном такмичењу.
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 16.08.2024
СПОРТ
Србин поново на удару: „Није достојан!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала