- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лалатовић има поруку за Пиксија: „Морао би да упути позив Љајићу“

© AP Photo / Hektor PustinaАдем Љајић слави погодак против Албаније
Адем Љајић слави погодак против Албаније - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2024
Пратите нас
Ненад Лалатовић, српски фудбалски тренер, пред меч Младости против Новог Пазара говорио је о квалитетима противника и посебно истакао Адема Љајића за кога верује да је поново заслужио место у репрезентацији Србије.
Први пут у богатој тренерској каријери Ненад Лалатовић сео је на клупу Младости из Лучана, а први меч играће као тренер тог тима имаће против Новог Пазара који је нахвалио пред сусрет.
Посебно је истакао Адема Љајића кога чак види и као замену за Душана Тадића у репрезентацији Србије.
„У игри Новог Пазара готово да се све врти око, по мени, тренутно најбољег играча у нашем шампионату, а то је Адем Љајић. Он, као рецимо и мој други омиљени играч Мирко Иванић, игра са толико лакоће, показује сјајне потезе и решења, постиже ефектне голове.... Зато, јавно бих изнео своје мишљење, после опроштаја Тадића, Пикси би морао да упути позив Љајићу. Зато ће нам он бити највећа брига, мада одличне партије пружају и двојица Нигеријаца, Адешина и млади Опара, ту су и стандардно добри Лакићевић, Милетић, Бојат... Ипак, и поред респекта, јер то Нови Пазар и завређује досадашњим играма, био је одличан против Спартака, па и у дуелу са ОФК Београдом, храбро је и поред пораза парирао Црвеној звезди, очекујем да мој тим буде на нивоу са којим можемо остати непоражени“, рекао је Лалатовић за „Спортски журнал“.
Љајић за репрезентацију није играо читаву деценију. Последњи пут позвао га је Љубинко Друловић за пријатељски меч са Ирском 2014. године.
Током каријере одиграо је 47 утакмица у дресу Србије и постигао је девет голова.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2024
СПОРТ
Ђоковић има нови проблем пред пут у Америку
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала