- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Несуђени „српски син“ донео радикалну одлуку

© Фото : Скриншот / Јутјуб / DIPcompsСтефан Бајчетић
Стефан Бајчетић - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2024
Пратите нас
Талентовани везиста Стефан Бајчетић затражио је да напусти Ливерпул, пренели су бројни шпански и британски медији. Разлог за радикалну одлуку је већа минутажа у предстојећој сезони коју клуб с Енфилда у овом тренутку, по свему судећи, не може да му гарантује.
Деветнаестогодишњи Бајчетић, чији је отац Србин, а који је изабрао пре Орлова да брани боје Шпаније, био је једно време стандардан код Јиргена Клопа, сада већ бившег тренера „редса“, али је онда задобио тешку повреду и уследило је дуго одсуство с терена.
Како се после тога није најбоље снашао и како је одиграо само четири примремне утакмице код новог менаџера Арнеа Слота, са укупно 84 минута проведених на терену, тако је Бајчетић затражио да потражи нову средину.
Ливерпул пак није спреман тако лако да се одрекне услуга најмлађег странца који је уписао деби са свега 17 година, 10 месеци и пет дана, па се као једина разумна опција разматра позајмица.
Остаје да се види да ли ће талентовани везиста који може да игра „box to box“, уколико уопште дође до одласка с Енфилда, каријеру наставити у Премијер лиги, или ће се преселити у Шпанију.
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2024
СПОРТ
Партизан чуо лоше вести из Белгије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала