- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Црвено-бели сложни – у реваншу морају храбро: „Борићемо се као 11 паса и лавова“

© AP Photo / Matthias SchraderЗвезда Хванг
Звезда Хванг - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2024
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде поражени су од Бодоа у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона резултатом 2:1, али и даље верују у пролаз. Хванг Ин Бом и Огњен Мимовић сложили су се да ће они и саиграчи дати све од себе у наредној утакмици.
Била је Звезда фаворит, али сада ће црвено-бели морати тежим путем до Лиге шампиона. У реванш мечу у Београду морају да пруже далеко бољу партију, а Хванг Ин Бом уверен је да ће то и учинити.
„Нисмо срећни због пораза, али гол који смо дали је битан. Остали смо у борби за Лигу шампиона. Сигуран сам да можемо да победимо пред невероватним навијачима“, рекао је Хванг.
Пут до елитног такмичења сада неће бити лак, али кључ је у храброј борби.
„Морамо да будемо храбри. Терен је другачији, као и време у Београду. Морамо да победимо са два разлике да бисмо се пласирали у Лигу шампиона. Мораћемо да их притиснемо, боримо се и трчимо као 11 паса и лавова у реваншу“, поручио је Хванг.
О томе колико је меч био тежак говорио је и Огњен Мимовић, млади фудбалер који је постигао гол за Звезду. У игру је ушао у 56. минуту, али се како каже осећао као да је играо знатно дуже.
„Играо сам можда пола сата, морам да кажем да је јако исцрпљујућ меч, баш ми је било тешко као да играм. Лични осећај као да сам одиграо 70 минута, а не 30. Јако интензиван меч. Показали смо да можемо да играмо против њих, стварали смо неке шансе, али мало је фалило до изједначења“, рекао је Мимовић.
Био је то Огњенов првенац у Звездином дресу.
„Тако је ово ми је првенац у Звезди. Шта да кажем, прелеп је осећај, јако сам срећан због овог гола. Остаје жал што тај гол није довео барем до нерешеног резултата, али имамо шансе и даћемо све од себе да прођемо у реваншу“, рекао је млади Мимовић.
Други меч плеј-офа за Лигу шампиона Звезда и Бодо играју наредне среде у Београду од 21 час.
Новак Ђоковић и Филип Крајиновић током меча против Хрватске у Дејвис купу - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2024
СПОРТ
Новакова емотивна порука за Филипа: „Фернандо мој – хвала ти“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала