- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизанов рулет – црно или бело?

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалски тренер Александар Станојевић
Фудбалски тренер Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2024
Пратите нас
Партизан креће на све или ништа, и ставиће све на црно или бело у двобоју са белгијским Гентом, а улог је пласман у групну фазу европског такмичења. Пуно тога Партизан је већ прокоцкао ове сезоне, када је Европа у питању и сада му је остало све или ништа.
Или ће се домоћи Лиге конференција као утешне награде или ће му се сезона свести на Суперлигу и Куп Србије, што је премало за посрнулог српског великана.
Бридео је чак девет пута образ Партизану када је узео да одмери снаге са Динамо Кијевом у 2. колу квалификација за Лигу шампиона. Завршило се трагикомично, жалосно, бламантно, јер је тим из Украјине напунио мрежу Јовановића до врха – чак девет голова!
Уследила је селидба и нижи ранг када је Европа у питању и борба са не тако снажним Луганом, а Партизану није помогао ни играч више у реваншу у Туну, као ни победа резултатом 2:1 (први меч 0:1), па је Станојевићев тим пао у продужетку.
Поновићемо и апострофирати, од нејаког Лугана и то са играчем више у пољу!
Недопустиво!
За клуб реномеа какав је Партизан.
И сада се дошло до краја или почетка црно-беле европске одисеје! Партизаново све или ништа, црно или бело?
Биће познато после 180 минута фудбала, можда и 210, а можда и пенала.
Први од два испита европски зарибалог „парног ваљка“ на програму је у четвртак од 20 сати и 15 минута, док је реванш недељу дана касније у Белгији.
Гент је изузетно опасан, доказао је то када је прошлог викенда „преслишао“ лидера шампионата екипу Вестерла, са убедљивих 4:1, па је јасно да ће Партизану бити изузетно тешко, вероватно и далеко теже него у двобоју са Луганом, да се домогне европске јесени.
Кол Палмер - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2024
СПОРТ
Бисер „закључан“ у Лондону до 2033. године!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала