- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Станојевић: Нисмо заслужили да изгубимо

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалски тренер Александар Станојевић
Фудбалски тренер Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2024
Пратите нас
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић на конференцији за медије после пораза од Гента у првом мечу плеј-офа за Лигу конференција рекао је да је екипи недостајао карактер.
Партизан је поражен са 1:0 и уписао је трећи узастопни пораз на свом терену у европским квалификацијама ове сезоне.
„Изгубили смо утакмицу коју нисмо заслужили да изгубимо. Отворили смо доста добро, фалило нам је нешто да постигнемо гол, фалило нам је карактера и да постигнемо гол. Мислим да је екипа генерално добро одиграла и да је утакмицу изнела на прави начин“, рекао је Станојевић на конференцији за медије после меча.
Тренер црно-белих је истакао да се екипа неће предати пред реванш, упркос негативном резултату у првом мечу.
„Озбиљан су противник, имаће и подршку навијача, неће бити лако. Нећемо никоме да претимо, али сигурно се нећемо предати. И против Лугана смо изгубили први меч, у другом смо победили у гостима после 90 минута, стварали смо шансе, пробаћемо и тамо да одиграмо као вечерас“.
Станојевић се посебно осврнуо на један битан сегмент…
„Суштина је да су нам недостајали навијачи. Фалила нам је енергија навијача са трибина, онаква каква нас је носила против Сочија, кад смо се враћали два пута из минуса и дали гол, унели просто лопту у мрежу у 90. минуту“.
Због европских квалификација црно-бели су тражили одлагање меча са Радничким 1923, што се тренеру није допало…
„Ја сам противник одлагања утакмица у домаћем првенству. То је проблем и за друге клубове, извињавам се Радничком због одлагања, испада да сада ти људи због нас треба да играју у ритму среда – субота, а за разлику од нас немају можда толико играча у оптицају које могу да користе, што повлачи неке друге проблеме. Али због играња на вештачкој трави тамо и свега колико нам је из милион разлога неопходно играње у Европи, то је била жеља клуба, да не ризикујемо и одложимо тај меч“, закључио је Станојевић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала