- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Арена спремна за тениски спектакл – познати детаљи за турнир у Београду

© Sputnik / Лола ЂорђевићРука са лоптицама за тенис
Рука са лоптицама за тенис - Sputnik Србија, 1920, 24.08.2024
Пратите нас
Финале тениског турнира 250 серије који се у новемберу одржава у Београду биће одиграно у Београдској арени упркос томе што је претходно за тај дан био заказан концерт.
На недавно најављеном турниру „Београд Опен“ очекује се велики број тениских звезда, а двојица најбољих тенисера који стигну до финала за титулу ће се борити деветог новембра.
Тај меч биће одигран у Београдској арени јер је певачица Тања Савић пристала да одложи концерт који је био заказан за тај дан.
„Због непредвиђених околности и касне одлуке АТП-а, нисмо имали простора за маневар у погледу термина нашег турнира. Искрено смо захвални Тањи Савић на разумевању и флексибилности поводом промене датума њеног концерта. Ценимо њен професионализам и желимо јој пуно успеха у даљем раду, као и незабораван наступ пред њеном верном публиком“, истакао је Ђорђе Ђоковић, директор турнира.
Београд Опен одржаће се од другог до деветог новембра на тврдој подлози, а лиценца за турнир је двогодишња па се тениске звезде у српској престоници очекују и наредне године.
На турниру 250 серије учествује 28 играча у синглу. Тројица ће добити специјалне позивнице, док ће четворица играча до главног жреба стићи преко квалификација. У конкуренцији дубла такмичи се 16 парова.
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2024
СПОРТ
Србија поражена на старту Европског првенства
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала