- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Калинић: Нисам се опростио од репрезентације

© Фото : ФИБАНикола Калинић
Никола Калинић - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2024
Пратите нас
Иако овог лета није био члан репрезентације Србије Никола Калинић открио је да се није опростио од националног тима и да је разлог томе што није био део тима умор.
Никола Калинић могао би поново да обуче дрес репрезентације Србије уколико за то буде прилике.
Нисам се опростио од репрезентације, новинари су лоше пренели. Рекао сам да сам уморан овог лета. Играо сам много у Барселони и желео сам једно лето да дам себи одушка“, рекао је Калинић у подкасту „6,75“.
Српски кошаркаши су на недавно завршеном такмичењу освојили бронзану медаљу, а Калинић је имао само речи хвале. Поручио је нови/стари играч Црвене звезде да нема везе и ако је завршио репрезентативну каријеру јер Орлови функционишу сјајно.
„Нема везе и ако сам се опростио. Није званично, али мислим да треба да иду људи који су на сто посто. Како су летели момци на Олимпијским играма… Видело се да су умом и телом у потпуности били са репрезентацијом. Драго ми је да су момци направили успех. Нисам се пензионисао, али није ни лоше ако сам се пензионисао. Прихватам и то. Док год им овако иде, да не дирамо ништа, да гледамо од куће и уживамо“, истакао је Калинић.
Кошаркаш Црвене звезде у дресу репрезентације освојио је сребрне медаље најпре на Светском првенству, а две године касније у Рију. Калинић није био у тиму који је прошле године постао вицешампион света.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2024
СПОРТ
Осам голова у Зајечару /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала