- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Посао цвета: У Америци помама за бункерима „судњег дана“, међу клијентима – сестре Кардашијан

© Kirill Kallinikov / Уђи у базу фотографијаБункер
Бункер - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2024
Пратите нас
У САД је забележена повећана потражња за изградњом бункера „судњег дана“ за заштиту од терористичких напада, нуклеарне катастрофе и напада криминалаца, саопштила је телевизија „Фокс њуз“, позивајући се на представнике тржишта.
„Компанија која се бави изградњом бункера 'судњег дана' из Даласа у Тексасу у последње време бележи раст броја клијената, истичући да су многи Американци данас забринути због тензија у друштву“, наводи се у чланку.
Према речима власника компаније „Atlas Survival Shelters“ Рона Хабарда, свакодневно стижу поруџбине, а цена изградње бункера варира од 20.000 до милион долара. Међутим, ако купац има неке захтеве, цена може бити и већа.
Американцима се нуде различите врсте бункера који су, према саопштењу компаније, погодни као склониште за време пандемије, нереда, терористичких напада, као и у случају биолошке или нуклеарне катастрофе. Хабард истиче да је, према његовим проценама, скоро половина Американаца озбиљно забринута због опасности од новог грађанског рата у САД.
„Посао тренутно цвета“, рекао је он за „Фокс Њуз“.
Како је истакао, међу њиховим богатим клијентима који наручују „луксузна склоништа“ су сестре Клим и Клои Кардашијан, блогер Мистер Бист, а имају и клијенте из других земаља света.
Заседање Европског парламента у Бриселу - Sputnik Србија, 1920, 10.07.2022
СВЕТ
Европска унија гради тајни бункер у Бриселу
Погледајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала