- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Катастрофа ТСЦ-а у Бачкој Тополи

© AP PhotoТСЦ Макаби
ТСЦ Макаби - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2024
Пратите нас
Фудбалери ТСЦ-а убедљиво су поражени од Макабија из Тел Авива резултатом 5:1 (8:1) у реванш мечу квалификација за Лигу Европе у Бачкој Тополи. Српски тим наставиће да се такмичи у Лиги конференција.
Праву катастрофу доживели су фудбалери ТСЦ-а који су у првом мечу изгубили резултатом 3:0 и било им је потребно право чудо, а уместо тога десио се нови дебакл.
Већ у другом минуту екипа Жарка Лазетића, садашњег тренера Макабија, а бившег ТСЦ-а, успела је да дође до предности голом Хенрија Адоа. Нису фудбалери домаћег тима успели да се опораве од шока, већ у шестом минуту стигао је нови!
Адо је још једном затресао мрежу за раних 2:0, али чак ни то није био довољно јак аларм за буђење. У 12. минуту ТСЦ прима и трећи гол, а стрелац је био Асанте.
Тек после више од 20 минута српски тим успео је да запрети, али безуспешно па је тако прво полувремен завршено резултатом 3:0.
Иако је ТСЦ конкретније ушао у друго полувреме нису дуго издржали јер је Тугерман у 56. минуту са око 20 метара шутирао и савладао голмана домаћег тима.
Имали су фудбалери ТСЦ-а у наставку неколико напада, али ниједан није био реализован до краја. Најближи голу био је Пантовић који је у 65. минуту погодио пречку.
Таман када се чинило да ће меч ући у мирну завршницу, Макаби је поново почео да прети. Пети гол за екипу из Тел Авива постигао је Шахар у 89. минуту. Бруку је макар за нијансу ублажио Мбонгу који је у 92. минуту постигао први и једини гол у двомечу за ТСЦ.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2024
СПОРТ
Новак сазнао када излази на терен
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала