- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Специјалисту за бетон“ нико не зна да заустави – Данил редом „гази“ противнике

© AP Photo / Mosa'ab ElshamyДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2024
Пратите нас
Данил Медведев, руски тенисер, без проблема је обезбедио треће коло УС Опена победом над Фабијеном Марошаном резултатом 6:3, 6:2, 7:6.
Уме Данил Медведев да направи кикс и да не прикаже свој најбољи тенис, али то никада не може да се догоди на бетону односно УС Опену где једноставно ужива.
На почетку меча Рус и Мађар разменили су по један брејк, али је Медведев потом направио још два. Успео је Марошан још једном да смањи заостатак међутим Данил је био упорнији и освојио је сет.
У другом је противник био далеко мање опаснији. Руски ас одузео му је сервис гем и потом мирно приводио сет крају јер Марошан са друге стране није успео да дође до брејк лопте.
Трећи сет донео је снажнији отпор мађарског тенисера који је у два наврата вратио брејк, али у тај-брејку специјалисти за тврду подлогу једноставно није могао ништа.
После меча Рус је као и увек пронашао духовит начин да опише дуел.
„Меч је био такав да сам имао осећај као да смо у италијанском ресторану! Храна је сјајна, укус у устима после јела одличан, али глава вам је огромна. Таква је бука. А цео меч је био у стилу, 'дај да се фокусирам, дај да се фокусирам'. Осећај је био забаван. Успео сам да останем у игри, било је сјајних момената и срећан сам што сам прошао даље“, рекао је Медведев.
А још један италијански ресторан овога пута прави чека га у трећем колу јер ће играти против Италијана Флавија Коболија.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2024
СПОРТ
Скандалозна грешка голмана ставила тачку на бајку Борца из Бањалуке
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала