- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Барселона хтела Стефана – али ће морати без њега

© AP Photo / Jon SuperСтефан Бајчетић
Стефан Бајчетић - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2024
Пратите нас
Стефан Бајчетић, млади фудбалер српског порекла, каријеру ће наставити у Салцбургу иако је било говора о томе да га Ливерпул позјами Барселони. Свестан је млади везиста био да му минути у каталонском клубу нису загарантовани и на крају је тај транфер пропао.
С обзиром на то да у претходном периоду Стефан Бајчетић није добијао жељену минутажу у Ливерпулу било је време за промену средине, а у једном тренутку као опција појаавила се и Барселона.
Каталонски клуб хтео је да плати 4.000.000 евра за позајмицу од Ливерпула, али нису били у могућности због финансијског фер-плеја и лоше економске ситуације.
Са друге стране, договор са Салцубргом је већ постојао, а млади везиста српског порекла свестан је да би ту могао да добије шансу да се истакне, због чека је на крају и донео одлуку да игра у том тиму.
„Барселонино интересовање нас је изненадило јер смо већ били све договорили са Салцбургом. Знате и сами каква је ситуација у Барселони, да имају проблеме са регистрацијом нових играча, тако да не знамо ништа више од онога што смо чули. Наравно да као и сваки отац желим најбоље за свог сина и да једног дана игра за велике клубове попут Ливерпула или Барселоне. Знам да мој син има менталитет за то јер је са 17 година играо код Клопа“, рекао је Срђан Бајчетић, отац фудбалера, за шпанске медије.
Понуда од стране Салцбурга стигла је због Пепа Лајндерса, новог тренера, који врло добро познаје Бајчетића јер је радио у ливерпулу као помоћник Јиргена Клопа.
Млади везиста српског порекла у Ливерпулу је још од јуниорских дана, а од 2022. године и у првом тиму. Постигао је један погодак.
Црвена звезда - Јахорина - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2024
СПОРТ
Звезда силовита на Палама, Партизан савладао Игокеу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала