- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српска хероина: „Медаља за крај каријере!“

© Sputnik / Лола ЂорђевићБорислава Перић Ранковић
Борислава Перић Ранковић - Sputnik Србија, 1920, 05.09.2024
Пратите нас
Српска парастонотенисерка Борислава Перић-Ранковић после пласмана у полуфинале и освајања медаље на актуелном такмичења изјавила је да се лепо осећа и да јој је ово медаља са којом завршава каријеру.
Борислава Перић-Ранковић је у четвртфиналу победила Британку Меган Шеклтон са 3:2 у сетовима (12:10, 9:11, 11:1, 10:12, 11:8).
„Трудила сам се да останем у фокусу и пробам да пружим прави отпор. Ја јесам била фаворит, али су они млађи. Нисам се дала, и то је уродило плодом“, рекла је Борислава Перић-Ранковић за Радио Телевизију Србије.
За српску парастонотенисерку то је 32. велика медаља и последња у каријери.
„Можда је и симболично што сам је победила 3:2, јер ми је ово 32. велика медаља у каријери. Веома се лепо осећам, медаља за крај каријере. Даћу све од себе и у полуфиналу да прођем Кинескињу која је била боља од Индијке са којом бих теже играла“, рекла је српска парастонотенисерка.
Полуфинала су на програму 7. септембра од 10 часова. Ако победи у полуфиналном дуелу, српска парастонотенисерка ће се борити за злато, док јој у случају пораза око врата остаје бронза.
Небојша Ђурић - Sputnik Србија, 1920, 04.09.2024
СПОРТ
„Нисмо се предавали!“ – откривени детаље борбе за српску медаљу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала