- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нови проблем за Стојковића – и експресно решење

© Sputnik / Лола Ђорђевић Драган Стојковић Пикси
 Драган Стојковић Пикси  - Sputnik Србија, 1920, 05.09.2024
Пратите нас
Михаило Ивановић, млади српски фудбалер, отпао је са списка репрезентативаца за утакмицу Лиге нација са Шпанијом због повреде, вече уочи меча!
Селектор Драган Стојковић је морао одмах да реагује и да доскорашњег нападача Војводине замени играчем Партизана Ђорђем Ивановићем.
„После темељне анализе, детаљних лекарских прегледа медицинског тима А репрезентације, и у договору са Милволом, Михаило Ивановић због повреде стопала и задње ложе неће бити на располагању селектору Драгану Стојковићу за утакмице против Шпаније и Данске.
Селектор је одлучио да упути позив играчу Партизана Ђорђу Јовановићу, који ће се прикључити националном тиму у четвртак преподне. У складу са УЕФА правилником имаће могућност наступа у мечу против Шпаније, наравно касније и Данске“, саопштено је из ФСС.
Подсетимо, Србија ће прве мечеве у Лиги нација играти без великог броја стандардних репрезентативаца, пре свих Душана Влаховића, Александра Митровића и Сергеја Милинковић-Савића, а одсутни су Милош Вељковић и Немања Максимовић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала