Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Председник Привремених општинских органа Косовске Митровице саслушан у полицији

© Sputnik / Теодор АнастасијевићЗграда суда у Косовској Митровици
Зграда суда у Косовској Митровици - Sputnik Србија, 1920, 05.09.2024
Пратите нас
Председник Привременог органа општине Косовска Митровица Иван Запорожац изјавио је након саслушања у полицијској станици у Северној Митровици да је апсолутно сигуран да је у питању политички процес против њега и његових колега.
„Поносан сам што сам часно обављао и што обављам посао председника Привременог органа и апсолутно мислим да сам свој посао поштено радио“, рекао је Запорожац.
Он је истакао да га окривљују за фалсификовање докумената и да ништа друго о томе не може да каже.
„Једноставно, велике су тензије, велике ствари су се десиле уназад неколико дана. Једино што могу да поручим је да сам ту, да читав српски народ овде на територији Косовске Митровице треба да буде ту, да буде миран и да верујемо да ће све ово проћи и да ћемо остати и опстати на овим просторима“, рекао је Запорожац, преноси Косово онлајн.
Како је данас на конференцији за медије истакао члан Председништва Српске листе Игор Симић, позив за саслушање је добио и он преко вибер поруке, и оно је заказано за 16 часова.
Јуче је у полицијској станици у Северној Митровици саслушан и бивши председник општине Северна Митровица Милан Радојевић.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала