- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Раде Богдановић о Пиксију: Играчи због њега неће да играју за репрезентацију – измислили су разлоге!

© Sputnik / Спутњик СрбијаРаде Богдановић
Раде Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 05.09.2024
Пратите нас
Србија од 20 часова и 45 минута игра против Шпаније у Лиги нација, а пред овај меч селектору Драгану Стојковићу су стигли бројни откази. Почело је с Душаном Влаховићем, а наставило се с Александром Митровићем, Сергејем Милинковићем-Савићем, те с Милошем Вељковићем, Немањом Максимовићем и Алексом Терзићем.
Популарни Пикси наводи како су сви имали оправдање за недолазак у национални тим, махом због повреда, али има и оних који сматрају да је заправо ово нека врста побуне појединих Орлова који не желе да играју док је Стојковић селектор.
Бивши фудбалер, а сада познати ТВ аналитичар Раде Богдановић, открива своју верзију отказа у националним тиму.
„Разлог што играчи нису хтели да дођу је незадовољство селектором. Влаховић неће да игра десног везног у репрезентацији. Чуј приватан разлог... Играш против првака Европе", говори Богдановић за Блиц ТВ и наставља:
„Мени је нелогично да селектор на Еуру промени првог голмана након три године и то уз штуро образложење. Ништа нам није речено ни након тог такмичења, а било би коректно да јесте. Ови фудбалери не желе да играју, измислили су разлоге“.
Још је једном истакао да Драгана Стојковића сматра сујетном особом.
„Он је рекао да ће они који искористе шансу бити забетонирани у националном тиму. Ако буде направио резултат, тако ће то и бити јер је сујетан. Не може бити озбиљан да поручује да се одриче играча са 26 или 27 година. Наш савез је комедија. Ова шесторица нису дошли јер нису хтели. Да се не лажемо. Он је државни пројекат од 82. године. Али, генерално би се могло десити обује копачке и игра сам. Играчи осете кад се неко дигне изнад њих. То је његов највећи проблем", порука је Богдановића.
Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 05.09.2024
СПОРТ
Са теретом допинг афере – до полуфинала: Синер надиграо Медведева
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала