- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Вучић: Брзу саобраћајницу Шабац-Лозница отварамо 15. децембра

© Tanjug / VLADIMIR ŠPORČIĆАуто-пут Рума-Шабац
Ауто-пут Рума-Шабац - Sputnik Србија, 1920, 05.09.2024
Пратите нас
Председник Александар Вучић најавио је данас да ће 15. децембра бити отворена брза саобраћајница Шабац - Лозница у дужини од 54,5 километара.
Вучић је обилазећи радове на том путу у оквиру посете Подрињу рекао да ће брза саобраћајница бити отворена пре Светог Николе и изразио задовољство оним што је до сада урађено.
„Изгледа чудесно, завршавамо до Светог Николе. Отварамо брзу саобраћајницу 15. децембра, што значи да ће грађани од Лознице до Београда да стигну за максимално сат и 10 минута“, нагласио је Вучић.
Подсетио је да је раније завршен аутопут Рума - Шабац и да се сада завршава брза саобраћајница до Лознице и нагласио да азербејџанска компанија Азвир одлично ради свој посао.
„Хвала Азвирту, који заиста фантастично ради. Радници свуда вредно раде. Ми све финансирамо. Моје искуство говори, у последњух 12 година, да је то једна од две најбоље компаније које раде на нашим пројектима. Они треба да раде и деоницу брзе саобрајнице Слепчевић - Бадовинци. Имаћемо и аутопут Кузмин - Сремска Рача када успемо да решимо проблеме са Турцима, што је 19 км аутоута ка Бијељини и то све убрзано завршавамо“, рекао је Вучић.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала