- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Србија нам је правила проблеме“

© Sputnik / Лола ЂорђевићСрбија - Шпанија
Србија - Шпанија - Sputnik Србија, 1920, 06.09.2024
Пратите нас
Селектор фудбалске репрезентације Шпаније Луис де ла Фуенте рекао је после ремија (0:0) против Србије да је домаћа екипа имала жељу да се одбрани и да је на голу сјајан био голман Предраг Рајковић.
„Србија нам је у првом полувремену правила проблеме из контранапада. Голман Србије је био одличан. Жеља Србије је била да одбрани гол и ставила нас је у тешку ситуацију“, рекао је Де ла Фуенте на конференцији за медије.
Шпански стручњак сматра да је његова екипа била спорија него иначе.
„Имали смо прилике, правили смо неке шансе и имали ситуације, али нисмо их користили, били смо спорији него иначе. Почетак је сезоне, играчи улазе у ритам, верујем да ћемо већ у недељу бити много бољи у Швајцарској“, додао је шпански селектор.
Шпанац је добио жути картон у 85. минуту пошто је од главног судије тражио да досуди пенал после једног ваздушног дуела у шеснаестерцу Србије.
„Мени је деловало да је судија требало да досуди пенал за нас и то би променило ток игре и исход меча, протествовао сам јер је из моје позиције деловало да је то био прекршај за пенал“, закључио је Де ла Фуенте.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала