- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Ништа без „руске методе“: Како је смршао Орбан

© Sputnik / Лола ЂорђевићВиктор Орбан
Виктор Орбан - Sputnik Србија, 1920, 10.09.2024
Пратите нас
Премијер Мађарске Виктор Орбан бави се спортом четири или пет пута недељно и придржава се строге дијете, пише мађарски лист „Блик“.
Таблоид је објаснио да је Орбан почео да губи килограме захваљујући примени „руске методе“. Тако је назван тренинг са гвозденим теговима-куглама од 16 и 24 кг, који су коришћени у војсци у Совјетском Савезу. Овим вежбама су совјетски војници одржавали физичку кондицију.
Према Орбановим речима, у мршављењу су му помогли не само редовни тренинзи снаге, већ и строга дијета. Он је нагласио да је могао да једе чак и ексере – толико је имао јак апетит.
Мађарски премијер тренира са теговима не само на тренизима, већ и током међународних путовања. Орбан не користи услуге тренера и самостално прави списак вежби, у складу са распоредом обавеза, истиче лист.
Информације о томе колико је Орбан смршао и колико је имао килограма пре почетка напорних тренинга са теговима – нема. „Блик“ пише да се премијер не вага, јер је сигуран у резултат вежби и осећа како је постао лакши и снажнији.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала