- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Алекса славио у дербију Москве и „наоштрио“ се за Звезду

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлекса Аврамовић
Алекса Аврамовић - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2024
Пратите нас
Кошаркаши ЦСКА Москве славили су против градског ривала Локомотиве резултатом 105:95 у премијерном мечу Групе А ВТБ Суперкупа на ком ће учествовати и Црвена звезда. Алекса Аврамовић одиграо је солидан меч, допринео је тријумфу са 12 поена, од чега чак седам о одлучујућем кварталу.
Три четвртине московски љути ривали били су резултатски изједначени, да би „армејци“ у последњој четвртини успели да се одлепе на „+13“ и да у реалтивно мирној завршници приведу меч крају.
Српски репрезентативац Алекса Аврамовић који је недавно стигао из Партизана у редове ЦСКА из Москве провео је на паркету 20 минута и сусрет је завршио с двоцифреним бројем поена.
Убацио је Чачанин 12 поена, шутирајући 2/5 за два, 1/3 за три поена, уз 3/8 реализованих слободних бацања. Свему томе треба додати и осам асистенција, што је сасвим солидан учинак пред наредни меч који ЦСКА игра против Црвене звезде у четвртак.
Истог дана састају се још Зенит и Бешикташ у оквиру Групе А, док су у среду одигран још и дуел Групе Б у ком је Уникс из Казања био успешнији од Бешикташа, који води српски стручњак Душан Алимпијевић – 97:69.
Селектор Светислав Пешић - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2024
СПОРТ
Српски див упутио крупне речи Пешићу: „Селекторе, хвала што сте ме ућуткали“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала