- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Срамота доскорашњег фудбалера Челсија – поносно позирао са заставом терористичке „ОВК“

© AP Photo / Kin CheungАрмандо Броја
Армандо Броја - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2024
Пратите нас
Армандо Броја, нападач Евертона, фотографисао се са заставом терористичке организације УЧК, такозване „Ослободилачке војске Косова“ у Тирани.
Док је боравио у престоници Албаније Армандо Броја, албански репрезентативац, направио је гест који је са правом наишао на критике.
Доскорашњи фудбалер Челсија који је на позајмици у Евертону поносно је и са осмехом истакао заставу терористичке организације УЧК такозване „Ослободилачке војске Косова“која је позната по злочинима на Косову и Метохију током деведесетих и раних двехиљадитих.
Броја је пореклом из албанског града Коплика, а имао је право да наступа и за Енглеску што је одбио и од 2019. године је репрезентативац Албаније.
Ово је већ други испад у само неколико дана са заставом терористичке организације УЧК која се претходно појавила на трибинама током меча Албаније и Украјине у Лиги нација.
На тој утакмици био је истакнут и транспарент „Косово је Албанија“ и меч је регуларно трајао упркос томе док је у Ларнаки сусрет Кипра и такозваног Косова прекинут због заставе „Косово је Србије“ коју су истакли навијачи са Кипра.
Данил Медведев Јаник Синер финале Аустралијан опена - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2024
СПОРТ
Обрт: Синеров случај није затворен!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала