- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизанов дупли добитак: Илић се вратио кући

© Фото : Приватна архива Партизан Хумска
Партизан Хумска - Sputnik Србија, 1920, 12.09.2024
Пратите нас
Капитен младе репрезентације Михајло Илић вратио се у Партизан на позајмицу до краја сезоне. Талентовани централни бек који је прошле године отишао у Болоњу за 5,5 милиона евра, изабрао је Хумску пре ЦСКА из Москве, белгијског Мехелена и Серије Б.
Дупли добитак добио је Партизан у виду Михајла Илића, с обзиром на то да ће надоместити одлазак капитена Светозара Марковића у Викторију Плзењ, а упада и у међу бонус играче због година, што ће донети додатни простор црно-белима да маневришу приликом избора тима.
Михајло Илић одлучио је да се врати кући у Партизан након што је схватио да код новог тренера Болоње није у ужим плановима и што ће то резултирати слабијом минутажом.
Како је младим и талентованим фудбалерима најбитније да имају утакмице у ногама, тако није било дилеме о одласку на позајмицу из Болоње. Партизан није био једини заинтересован клуб за штопера, у игри су били ЦСКА из Москве, Мехелен из Белгије, као и два клуба из Серије Б, али је Илићево срце рекло – Партизан.
По завршетку репрезентативних обавеза и меча са Азербејџаном који је Србија добила резултатом 2:0, Илић је у четвртак у пратњи менаџера стигао у Хумску, где је потписао уговор о позајмици са Партизаном до краја сезоне.
Немања Видић - Sputnik Србија, 1920, 12.09.2024
СПОРТ
Син Немање Видића има нови клуб
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала