- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Ђоковић и Надал понекад успоравају игру – Синер никада“

© AP Photo / Alastair GrantНовак Ђоковић и Јаник Синер
Новак Ђоковић и Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 13.09.2024
Пратите нас
Многима је игра Јаника Синера, првог играча на АТП листи и освајача УС Опена - досадна. Али, Андреа Петковић, бивша немачка тенисерка српског порекла, не мисли тако. Већ чак истиче да је у неким сегментима чак изнад Новака Ђоковића и Рафаела Надала.
Истиче Андреа да је Синеров тенис забаван када се гледа уживо.

„Свакоме ко каже да је Синеров тенис понекад досадан, препоручујем му да га гледа уживо. Оно што се не види на телевизији је једна невероватна чињеница, Јаник још јаче удара лоптицу када су преломни тренуци меча. Чак ни Новак Ђоковић или Рафаел Надал то не раде. И они понекад из тактичких разлога успоре када су одлучујући поени. Синер увек удара веома јако и, помало нелогично, што јаче удара, то је сигурнији. Заиста невероватно“, каже некада девета тенисерка света.

Потом је чак похвалила и Арину Сабаленку.
„Ранијих година су јој победе често измицале. Губила је у Њујорку за редом од Лејле Фернандес 2021, Иге Швјонтек 2022, Коко Гоф 2023, увек у три сета. Али, сада је успела. Са просечно најбржим форхендом на турниру, да добро сте прочитали, и међу тенисеркама и тенисерима, попела се на шампионско постоље изгубивши само један сет. Борбеност је Аринин заштитни знак, она је најбоља тенисерка на тврдим подлогама у сезони“, истакла је Петковићева.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 13.09.2024
СПОРТ
Новак и Миомир играју за Србију
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала