- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Црни Партизан у 96. минуту изгубио од ОФК Београда

© Sputnik / Alexander Vilf / Уђи у базу фотографијаАлександар Станојевић
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2024
Пратите нас
Фудбалери Партизана настављају да посрћу на свим фронтовима.После бламаже на сва три европска фронта, овога пута су црно-бели изгубили од ОФК Београда резултатом 3:2 (1:2) у осмом колу Суперлиге, и то голом Филипа Стојиљковића у 96. минуту.
Црни Партизан! Тако би се најкраће могло описати све оно што се дешава посрнулом гиганту из Хумске, који је још једном од готовог направио вересију, разочаравши армију својих навијача.
Партизан је био фаворит у мечу са повратником у Суперлигу ОФК Београдом и одлично је отворио меч, након што је дефанзивац Александар Филиповић постигао водећи гол у 15. минуту.
Ибрахим Зубаиру је сјајно центрирао с десне стране, а искусни дефанзивац главом је закуцао лопту у мрежу, пошто је претходно голман "романтичара" "запливао" у празно.
Непуних 180 секунди касније Овусу је ефектним голом, савршено одмереним ударцем левом ногом, погодио даљи угао гола Јовановића - 1:1.
Успели су црно-бели до одласка на полувреме да постигну нови погодак, а овога пута се у центру пажње нашао Ибрахим Зубаиру. Нападач из Гане стигао је до првенца за клуб из Хумске, искористивши маестралну лопту коју му је послао Израелац Бибрас Натхо.
Зубаируу није било тешко да матира голман ОФК Београда.
Чинило се да ће се Партизан из Зајечара вратити са сва три бода, али... Палочевић је у 85. минуту реализовао једанаестерац и "мирисало" је на поделу бодова. А, онда је поново Партизан показао све своје мане, којих има прегршт.
Одбрана је конфузно реаговала у шестом минуту судијске надокнаде, да би Филип Стојиљковић, чак и траљавим ударцем на додавање Митуљикића, успео да смести лопту у мрежу, за тотални преокрет и нокаут Партизана - 3:2.
Тренер Партизана Александар Станојевић поручио је после меча.
"Шокантна утакмица за нас. Имали смо на 2:1 стопостотну шансу за 3:1, а онда смо пали психолошки. Морамо да видимо како и шта ћемо даље", рекао је Станојевић.
Да све буде још горе по Партизан, наредно коло им стиже у Хумску Црвена звезда, у понедељак, 23. септембра.
Партизан Хумска - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2024
СПОРТ
Познат нови термин вечитог дербија
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала