- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

А шта ако се испостави да је осумњиченог за покушај убиства Трампа ангажовао Кијев?

© POOL / Уђи у базу фотографијаЗаменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2024
Пратите нас
Шта би се догодило ако би се испоставило да је осумњиченог за потенцијални атентат на бившег председника Сједињених Америчких Држава и кандидата Републиканске партије Доналда Трампа ангажовао кијевски режим, изјавио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.

„Занимљиво је шта би се догодило ако би се испоставило да је Рут, који је ухапшен због нове неуспеле пуцњава на Трампа и који је регрутовао плаћенике за украјинску војску и сам ангажован од стране неонацистичког режима у Кијеву у циљу овог покушаја убиства“, написао је Медведев на енглеском налогу друштвене мреже „Икс“.

Раније је ТВ „Фокс Њуз“, позивајући се на изворе објавио да је због покушаја убиства бившег председника САД 58-годишњи Рајан Весли Раут, становник Хаваја.
До пуцњаве је дошло у недељу у голф-клубу где се налазио Трамп. Према полицијским подацима, припадници Тајне службе отворили су ватру на уљеза који се крио у жбуњу. Мушкарац је покушао да побегне аутомобилом, али је ухапшен. На месту где је примећен нађена је јуришна пушка АК-47 са оптичким нишаном, два руксака и камера ГоПРро. У истрагу се укључио и ФБИ, америчке власти оцењују инцидент као покушај убиства Трампа.
Доналд Трамп - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2024
СВЕТ
Трамп после данашње пуцњаве на Флориди: Ништа ме неће зауставити /видео/
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала