- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Синера је до првог места довео Тоти – урнебесна теорија славног фудбалера

© AP Photo / Seth WenigЈаник Синер
Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2024
Пратите нас
Франческо Тоти, прослављени италијански фудбалер, у претходном периоду дружио се са Јаником Синером, набољим тенисером света, са којим је играо падел, а у једном интервјуу истакао је да је први рекет планете управо због дружења са њим непобедив.
Падел постаје све популарнији спорт, а не воле да га играј само тенисери већ и други спортисти. Управо је тај спорт спојио Франческа Тотија и Јаника Синера.
Славни фудбалер и тенисер често заједно играју падел, а Тоти помно прати Синерову каријеру и верује да има удела у томе што је Јаник тренутно први на свету.
„Откако смо играли падел заједно, он је постао број један у тенису. Случајно? Не верујем. Свако истиче своје заслуге за његов успон, али ја никада до сада нисам причао о томе. Сада, ипак, хоћу“, рекао је у шаљивом тону Тоти.
Сматра чувени фудбалер Роме да би требало да му се припишу заслуге за Синерове титуле до којих је дошао ове сезоне.
„Дао сам му самопоуздање, јер он од тог тренутка ниједном није изгубио. То није мала ствар. Зато и кажем да ја заслужујем бар један одсто“, нашалио се Франческо Тоти.
Да ли је до падела или не остаће нејасно, али оно што јесте истина је да је после освајања УС Опена Синер зацементирао прво место на АТП листи.
Селектор Светислав Пешић - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2024
СПОРТ
Пешић добија специјално признање
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала