- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Иванић и Спајић сложни: Остаје жал

© Sputnik / Лола ЂорђевићЦрвена звезда
Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2024
Пратите нас
Прве утиске после меча Црвене звезде и Бенфике изнели су Мирко Иванић и Урош Спајић који су се сложили да су црвено-бели могли да изгледају много боље на терену нарочито у првом полувремену.
Фудбалери Црвене звезде поражени су од Бенфике резултатом 2:1 у првом колу Лиге шампиона, а пресудило је прво полувреме у ком су црвено-бели направили грешке које је противник искористио.
„Свако ко је гледао утакмицу, може да каже да је прво полувреме одлучило победника. Наша лоша концентрација од почетка скупо нас је коштала. Лига шампиона је озбиљно такмичење, брзо је стигла казна“, рекао је Мирко Иванић после меча.
Разговали су црвено-бели у свлачионици и заиграли друго полувреме далеко боље.
„Друго полувреме била је и друга прича. Наместили смо се у свлачионици и било је мого боље. Остаје жал у стомаку што нисмо извукли више и ово је најгори осећај, кад имате осећај да сте могли више и није тако завршено…“, рекао је Иванић.
Своје виђење меча изнео је и Урош Спајић.
„Не бих рекао да је само рани гол одлучио победника. Најгоре је кад се заврши меч и знао си да можеш много више“, рекао је Спајић за „РТС“.
Као и Иванић сложио се и Спајић да су прво и друго полувреме били као две различите утакмице.
„Лоше смо ушли у меч, Португалци су јаки на транзицији и успели су да нас казне. И тај слободан ударац, на нивоу Лиге шапиона, није реткост. Најјаче клупско такмичење не оставља простор за лошије реакције. У другом полувремену све је било другачије, неке поште 50:50 нису завршавале код нас, само ситнице могле су да окрену на другу страну“, рекао је Спајић.
За крај је поручио да остаје жал због неискоришћених прилика у другом полувремену.
„Није мала ствар кад велику Бенфику спакујете у шеснаестерац. Имамо за чим да жалимо…“, закључио је Спајић.
Фудбалери Звезде немају пуно времена за одмор, већ у понедељак очекује их вечити дерби против Партизана. Наредни меч у Лиги шампиона играће првог октобра против Интера у Милану.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2024
СПОРТ
Пад који чека Новака и како га избећи?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала