- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Стоп“ за навијаче Звезде – Италијани забранили долазак на утакмице против Интера и Милана!

© Sputnik / Лола ЂорђевићЦрвена звезда
Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2024
Пратите нас
Италијанска полиција забранила је долазак и присуство навијача Црвене звезде на предстојећим утакмицама Лиге шампиона против Интера (1. октобар) и Милана (11. децембар), саопштили су црвено-бели.
Ова одлука је свакако из безбедносних разлога, због наводних лоших односа навијача Црвене звезде и навијача Роме, али је у питању и спортски штос.
Наиме, Олимпија Милано је у кошаркашкој Евролиги чинио слично како би избегао ситуацију да Звезда практично игра пред домаћом публиком тај гостујући дуел у Медиоланум форуму.
Знало је да се окупи неколико хиљада навијача и често је Звезда побеђивала Олимпију у гостима.
„Министарство полиције Италије забранило је приступ звездашима на мечевима које ће наш клуб одиграти у поменутој земљи против Интера и Милана. Црвена звезда апелује на све навијаче да не путују на истакнуте мечеве, јер улаз неће бити дозвољен, као ни окупљање. Одлука важи за навијаче који живе у Србији, али и свим осталим европским земљама“, наводи се у саопштењу Звезде.
Италијанска полиција је забранила продају карата за било коју трибину.
За куповину улазнице је неопходан пасош, а потом име и презиме на карти и пасошу морају да буду идентични приликом уласка на стадион, додаје се из редова српског шампиона.
„ФК Црвена звезда напомиње да је ово одлука на коју клуб није могао да утиче, те још једном апелује на звездаше да испоштују исту“, закључује се у саопштењу.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2024
СПОРТ
Завршио сарадњу са Новаком па открио тајне: „Као свакодневно полагање испита“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала