- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Спектакл на Вемблију и неочекивани шок – Џошуа на поду /видео/

© AP Photo / Bradley CollyerЕнтони Џошуа
Ентони Џошуа - Sputnik Србија, 1920, 22.09.2024
Пратите нас
Фантастичан бокс на култном стадиону Вембли пред 96.000 гледалаца и меч у ком је велики шампион из Велике Британије Ентони Џошуаа поражен, и то од земљака Данијела Дубое.
Британац је прво дословце пребио Хрвата Филипа Хрговића, да би до појаса стигао преко Џошуе.
Од почетка борбе Дубоа је био конкретнији, убојитији, јачи. Није му дуго требало да силовитим десним крошеом баци на под фаворизованог сународника, ком су кладионице предвиђале победу.
Двапут у три рунде био је на поду Ентони Џошуа, који је, додуше, успево да „оживи“ у четвртој рунди и да зада неколико снажних удараца ривалу. Понадали су се сви на Вемблију, као и крај малих екрана, да ће борба за појас добити на неизвесности и да ће гледати максималан број рунди, али је он Дубоа одсвирао крај.
Пета рунда била је, уједно и последња. Данијел Дубоа је прецизним и снажним ударцима, од којих је последњи био кроше, нокаутирао Џошуу ком више није било повратка.
Остаје да се види да ли ће се Ентони Џошуа, који има 34 године вратити и стићи да се поново бори за титулу, док је други Британац Дибоа показао да је пред њим светла будућност.
Рука са лоптицама за тенис - Sputnik Србија, 1920, 22.09.2024
СПОРТ
Чувена Американка хоће да мења тениска правила
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала