- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Коначна одлука: Дерби ће се играти

© Фото : ФК ПартизанПартизан терен
Партизан терен - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2024
Пратите нас
Упркос томе што су непознате особе упале на терен стадиона фудбалског клуба Партизан и оштетиле траву, 174. дерби против Црвене звезде који је планиран за понедељак од 19 часова биће одигран у предвиђеном термину.
Одлуку да фудбалери Партизана и Црвене звезде изађу на терен стадиона у Хумској донео је Фудбалски савез Србије чија је делегација извршила контролу терена и установила да испуњава услове за 174. вечити дерби.
„Делегацијe Фудбалског савеза Србије и Заједнице фудбалских клубова Супер и Прве лиге Србије, које су предводили директор такмичења Александар Пивић и члан Комисије за стадионе, безбедност и сигурност, Владимир Ковачевић, заједно са представницима Партизана и Црвене звезде, обишле су у понедељак пре подне стадион у Хумској и извршиле контролу терена који је током викенда претрпео одређена оштећења.У извештају Комисије констатује се да терен испуњава услове за одигравање утакмица у оквиру Суперлиге Србије, а самим тим и вечерашњег дуела између ФК Партизан и ФК Црвена звезда. Инспекцији терена присуствовали су Небојша Аврамовић и Живко Шљукић испред ФК Партизан, односно Горан Негић и Стефан Дичић испред ФК Црвена звезда“, наводи се на сајту Фудбалског савеза Србије.
Фудбалери Партизана и Црвене звезде играју меч деветог кола. Црвено-бели налазе се у бољој ситуацији, први су на табели и осим домаћег првенства фокусирани су и на Лигу шампиона, док црно-бели са друге стране још од четвртог августа када су победили Железничар у Панчеву нису уписали ниједну победу и тренутно су на седмом месту.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2024
СПОРТ
Бекер „отписао“ Ђоковића
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала