- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Најављена изградња Меморијалног центра посвећена јунацима Мојковачке битке

© Фото : Уступљено СпутњикуМарш у част Мојковачке битке
Марш у част Мојковачке битке - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2024
Пратите нас
Председник Општине Мојковац и члан Главног одбора Нове српске демократије (НСД), Веско Делић најавио је изградњу Меморијалног центра посвећеног јунацима Мојковачке битке.
Делић је казао да је политичка ситуација у Мојковцу тренутно стабилна те да се власт се труди да очува мир и напредак кроз конструктиван дијалог и сарадњу са свим политичким субјектима.
"Наш фокус је на заједничком интересу грађана, а од самог почетка отворени смо за сарадњу како бисмо осигурали дугорочну стабилност и развој града", рекао је Делић за подгорички Дан.
Он каже да су односи између конституената власти у Мојковцу у суштини коректни и засновани на међусобном уважавању и дијалогу.
Истиче да је предвиђена и изградња Меморијалног центра посвећеног јунацима Мојковачке битке, као и изградња реплике средњовековног града Брскова. Према његовим речима, ови пројекти ће додатно обогатити туристичку понуду Мојковца, омогућавајући посетиоцима да се упознају са његовом богатом историјом.
"Мојковац заслужује да буде град будућности, а ми смо посвећени томе да кроз континуиран рад и преданост одржимо обећање да ће наш град напредовати и расти у сваком погледу. Грађани Мојковца могу бити сигурни да ћемо и у наредном периоду, уз јасну визију и одговорност, наставити са реализацијом свих планираних активности на добробит цијеле заједнице – нагласио је Делић.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала