- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Млади Звездин Рус одушевио у дербију: „Изузетно је дете“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић  - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2024
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде савладали су Партизан у 174. вечитом дербију, а тренер Владан Милојевић посебно је похвалио Јегора Пруцева и Андрију Максимовића. Млади фудбалери уписали су и по асистенцију.
Јегор Пруцев, млади руски фудбалер, почетком сезоне прослеђен је на позајмицу у Цеље, а како је тамо из утакмице у утакмицу бриљирао из Звезде су проценили да је време да Рус поново постане део тима.
Пруцев је на терен у вечитом дербију ушао у 63. минуту, а само два минута касније уписао је асистенцију јер је после његовог додавања мрежу затресао Ендиаје.
Млади руски фудбалер заменио је Андрију Максимовића, Звездиног „Месија“, који има само 17 година и такође је уписао асистенцију код другог гола у 48. минуту када је погодак постигао Силас.
„Нисам знао колико Меси Максимовић има година. Знао сам и раније да ће да игра, године нису битне. Свако од тих момака мора увек да буде спреман. Звездин дрес тражи много, не можете да бирате кад ћете на терен. Пруцева, такође, желим да похвалим, изузетно је дете. Поносан сам на улогу старијих фудбалера, честитке Месију, али превасходно целом тиму. Од капитена Спајића до даље одрадили су сјајан посао“, рекао је Владан Милојевић после меча.
Пре доласка у Звезду талентовани Пруцев био је фудбалер Сочија, али је током три године колико је био у том клубу углавном био на позајмицама.
Александар Јовановић - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2024
СПОРТ
Јовановић: Шта су дозволили... Срамота!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала