- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Један Влаховић је у кризи – појавио се други и одмах се намеће

© AP Photo / SpadaАталанта
Аталанта - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2024
Пратите нас
Двадесетогодишњи Вања Влаховић дебитовао је у поразу Аталанте од Кома резултатом 3:2 у Бергаму и публици се представио изнуђеним пеналом, који је у финишу реализовао Адемола Лукман.
„Богиња провинције“ непријатно је изненадила своје навијаче, поразом у петом колу Серије А, и то после преокрета од Кома, који с клупе води некадашњи шпански репрезентативац Сеск Фабрегас.
Иако је домаћин повео голом Запакосте у 18. минуту, Комо је у периоду од 46. до 58. минута успео да шокира плаво-црне и да чак три пута затресе мрежу Карнесегија, за тотални преокрет и шок.
Управо је при том резултату на терен крочио још један бивши црно-бели бисер Вања Влаховић.
Вечити дерби - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2024
СПОРТ
Мрачна страна вечитог дербија – и „Звездин Меси“ као светла тачка
Некадашњи нападач Партизана који је имао импресивну статитистику играјући у Примавери у сезони 2023/24, где је на 19 утакмица постигао чак 20 голова, чекао је и дочекао шансу да упише прве минуте за „А“ тим Аталанте.
Вања је у 75. минуту заменио Едерсона и у 98. минуту успео је да изнуди пенал који је релизовао Лукман за коначних 2:3.
И тако је млађи Влаховић почео да се намеће у тренутку када старији и познатији Душан Влаховић пролази кроз озбиљну играчку кризу, баш као и Јувентус који на последња три меча у Серији А није постигао гол.
Душан Влаховић је ове сезоне погодио двапут против Вероне, док је „постио“ против Роме, Емполија, ПСВ-а и Наполија минулог викенда.
Такође, Душана Влаховића који је отказао селектору Драгану Стојковићу септембарско окупљање због приватних проблема, нема ни на новом списку националног тима за октобарске испите са Швајцарском у Лесковцу и Шпанијом у Кордоби.
Александар Павловић - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2024
СПОРТ
Легендарни Енглез хвали Павловића: „Биће све бољи“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала