- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда задржала „малог Месија“ – стигла награда за дерби

© Фото : ФК Црвена звездаАндрија Максимовић
Андрија Максимовић - Sputnik Србија, 1920, 27.09.2024
Пратите нас
Андрија Максимовић, продужио је уговор са Црвеном звездом до 2027. године, објавио је клуб.
Одушевио је Андрија Максимовић јавност у вечитом дербију, уписао је и асистенцију, а онда је убрзо стигла и награда за 17-годишњака. Мало га људи и познаје по имену јер је стекао надимак „мали Меси“.
Млади фудбалер продужио је уговор на још три године, а о његовим квалитетима говорио је и Митар Мркела, спортски директор клуба.
„Максимовић је бисер наше Омладинске школе и само се чекао прави тренутак када ће бити стартер на некој великој утакмици. За њега је то био 174. вечити дерби. Андрија је почео утакмицу, одиграо одлично и сада су се сви у Србији и свету упознали са његовим квалитетом за који смо ми одавно знали да поседује. Уговор који продужујемо је награда за квалитет, труд и рад који је показао током фудбалског одрастања у Звезди. Честитке и њему, и нашој академији, јер имамо сјајног фудбалера пред којим је блистава каријера“ , рекао је Мркела.
Млади Максимовић био је изузетно задовољан због новог уговора.
„Срећан сам што сам продужио уговор са вољеним клубом. Наставићу да тренирам и вредно радим како бих доказао да могу још боље. Играо сам дерби, доказао да могу да се носим са првотимцима у Суперлиги, и желим да само тако наставим, како бих у будућности био стандардан у Црвеној звезди. Након дербија, жеља ми је да дебитујем и у Лиги шампиона“, рекао је Максимовић.
Партизан Хумска - Sputnik Србија, 1920, 27.09.2024
СПОРТ
Партизан потврдио долазак Милошевића – познато и ко ће после Станојевића на клупу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала