https://sputnikportal.rs/20250720/1188054209.html
Да ли једемо фалсификовану храну
Да ли једемо фалсификовану храну
Sputnik Србија
20.07.2025, Sputnik Србија
2025-07-20T21:00+0200
2025-07-20T21:00+0200
2025-07-20T21:18+0200
https://cdn1.img.sputnikportal.rs/img/07e9/07/14/1188054088_0:3:1036:586_1920x0_80_0_0_40d1a7ce19a3d5dac790e9859f647cc1.jpg
Да ли једемо фалсификовану храну
Sputnik Србија
Инжењер технологије Иван Смајловић тврди да је преко 80 одсто производа на нашем тржишту фалсификовано.
Помоћу своје технологије, јединствене у свету, доказао је да произвођачи у мед, млеко, вина и ракије додају шећер и воду.
Разговарамо о томе колико здраву храну конзумирамо, о коришћењу јефтинијих сурогата у производњи неких од основних животних намирница у Србији, али и Европи.
Откривамо колико због економских превара губи држава, а колико грађани и како се његова технологија, захваљујући стручњацима из Русије, користи у Међународној организацији за вино и винову лозу.
Инжењер технологије Иван Смајловић тврди да је преко 80 одсто производа на нашем тржишту фалсификовано.Помоћу своје технологије, јединствене у свету, доказао је да произвођачи у мед, млеко, вина и ракије додају шећер и воду.Разговарамо о томе колико здраву храну конзумирамо, о коришћењу јефтинијих сурогата у производњи неких од основних животних намирница у Србији, али и Европи.Откривамо колико због економских превара губи држава, а колико грађани и како се његова технологија, захваљујући стручњацима из Русије, користи у Међународној организацији за вино и винову лозу.
Sputnik Србија
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2025
Sputnik Србија
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Вести
sr_RS
Sputnik Србија
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.sputnikportal.rs/img/07e9/07/14/1188054088_126:0:910:588_1920x0_80_0_0_3207f32323941845d4d63b97ab675d41.jpgSputnik Србија
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
аудио
Инжењер технологије Иван Смајловић тврди да је преко 80 одсто производа на нашем тржишту фалсификовано.
Помоћу своје технологије, јединствене у свету, доказао је да произвођачи у мед, млеко, вина и ракије додају шећер и воду.
Разговарамо о томе колико здраву храну конзумирамо, о коришћењу јефтинијих сурогата у производњи неких од основних животних намирница у Србији, али и Европи.
Откривамо колико због економских превара губи држава, а колико грађани и како се његова технологија, захваљујући стручњацима из Русије, користи у Међународној организацији за вино и винову лозу.