СПОРТ

Агонија је иза Новака, одлучио је да игра у Дубаију: „Одушевљени смо“

Новак Ђоковић ће први меч у 2022. години одиграти на турниру у Дубаију, а организатори су истакли задовољство због тога таквог епилога.
Sputnik
Након што је на званичном сајту Новака Ђоковића око поноћи освануло да ће светски број један крајем фебруара узети учешће на турниру у Дубаију, ускоро су се огласили и организатори поменутог турнира из серије 500.
„Задовољство нам је што можемо да пожелимо добродошлицу великом броју врхунских играча у сезони у којој славимо 30. годишњицу. Одушељени смо што се Новак враћа у Дубаи 12. пут и што ће се борити за шесту титулу. Желимо му много среће“, изјавио је Колм Меклафлин, извршни директор компаније „Dubai Duty Free“ која је генерални спонзор турнира.
Почетак турнира заказан је за 21. фебруар и трајаће до 26. фебруара. Биће то први пут да се Новак Ђоковић појављује на терену у 2022. години, након свега ружног што му се догодило на Аустралијан опену где је првобитно добио медицинско изузеће за учешће на првом Гренд слему, после чега му је укинута виза и депортован је из земље након 11 дана агоније.
Новак је трофеј у Дубаију подизао 2009, 2010, 2011, 2013. и 2020. године, а титулу брани Рус Аслан Карацев.
Осим Ђоковића, учешће су између осталих потврдили и Андреј Рубљов, Феликс Оже-Алијасим, Денис Шаповалов, Јаник Синер, Гаел Монфис.
СПОРТ
Хрватица стала на пут српском чуду у Мелбурну
СПОРТ
Медведев беснео јер гледа у Канађанина: „Колико треба бити глуп?“ /видео/
СПОРТ
Медведев: Живимо у времену када не можете да кажете све што мислите
Коментар