СПОРТ

Душан бриљира — тренер га поново упозорава

Јувентус је одиграо реми са Аталантом (1:1) , а то је био трећи меч Душана Влаховића у дресу „старе даме“ и први на којем није постигао погодак. Иако српски нападач бриљира у клубу из Торина, Масимилијано Алегри, тренер Јувентуса, успео је да нађе нову замерку.
Sputnik
Душан Влаховић показао је већ у деби утакмици за Јувентус да ће значајно допринети тиму, а и у четвртфиналу Купа постигао је гол против Сасуола који је касније приказан као аутогол.
После прве утакмице у дресу Јувентуса, Алегри је критиковао Душана и објаснио му да мора боље да игра десном ногом, да би Влаховић управо десном дао гол Сасуолу и одвео клуб из Торина у полуфинале Купа Италије.
Против Аталанте, Влаховић је имао шансе, али није успео да затресе мрежу, па се утакмица завршила ремијем, али Алегри је имао нову замерку.
„Влаховић мора да схвати да више не сме себи да дозволи да буде нервозан ако се одређене ствари које је замислио не остваре на терену. Али, има тек 22 године, млад је“, истакао је Алегри.
Душан Влаховић
Јасно је да Алегри добронамерно упућује на ствари које би Влаховић могао да унапреди, а већ се претходно показало да су речи тренера Јувентуса мотивисале српског нападача.
Клуб из Торина тренутно је четврти на табели Серије А, али Алегри се већ помирио са тим да његов тим неће освојити титулу, иако до краја има још 13 утакмица.
„Ко ће освојити првенство? Интер. Имају најјачи тим уз све поштовање Милану и Наполију. Тренутно су бољи од нас, највише захваљујући томе што смо на отварању сезоне изгубили доста бодова“, сматра Алегри.
СПОРТ
Јовановић и даље у Лиги шампиона
СПОРТ
Република Српска уз Ђоковића – дрес као поклон од Бањалучана
СПОРТ
Русова „плава машинерија“ кроз драму до крова света!
Коментар